na delu

Sem diplomirana osteopatinja in fizioterapevtka z zaključenim magistrskim študijem iz Osteopatije in s tem pridobljenim nazivom Master of Science (Osteopathie) – Avstrija, katerega naziv je priznan tudi s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport. Sedaj imam za sabo že polnih 20 let delovnih izkušenj na področju zdravstva.

Moje delo s pacienti se je pričelo leta 1994, ko sem se v okviru Srednje zdravstvene šole Celje izobraževala za poklic srednje medicinske sestre. Študij sem nadaljevala na Visoki šoli za zdravstvo – smer fizioterapija, ki sem jo zaključila z diplomo leta 2002. Moja poklicna pot fizioterapevtke se je nadaljevala v UKC Ljubljana, kjer sem bila zaposlena na kirurških oddelkih (IMR, travmatologija, srčno-žilnakirurgija, amputacije, nevrokirurgija,…), Domu starejših občanov Fužine in URI Soča – Nevrološkem oddelku za spinalne lezije ter Nevrorehabilitacijskem centru ITERO.

Ker sem imela potrebo po dodatnem izobraževanju, ki bi mi prineslo celostni pogled na delovanje človeškega telesa, sem se leta 2005 vpisala na študij Osteopatije na Wiener Schule für Osteopathie v Avstriji in ga leta 2018 uspešno zaključila z magistrsko nalogo na univerzi za nadaljevanje izobraževanja v Kremsu (Donau-Universität Krems). Diploma je priznana s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, ki mi je podelilo naziv Master of Science (Osteopathie) – Avstrija. Sedaj nadaljujem svojo poklicno pot kot samostojna podjetnica in uporabljam vsa znanja iz manualne terapije, ortopedije, travmatologije, nevrofizioterapije in gerontologije ter osteopatije, ki sem jih pridobila tekom let izobraževanja in delovanja na različnih področjih fizioterapije.